24-uurs service

Hoe goed een pand ook wordt onderhouden, er kunnen altijd storingen of calamiteiten optreden. Schade door brand. Lekkages. Defecte cv-ketel. QBuild staat 24/7 paraat om te hulp te schieten in heel Nederland. We lossen razendsnel de problemen op zodat de dagelijkse gang van zaken weer kan worden opgepakt.

Aanpak

De servicedienst van QBuild garandeert de best mogelijke hulp. Van lekkages verhelpen tot cv-ketels repareren – we voeren de noodreparaties snel, vakkundig en netjes uit. Uiteraard stellen we alles in het werk zodat gedupeerden weinig overlast ervaren van de herstelwerkzaamheden. QBuild levert kwaliteit. Dag en nacht. In heel Nederland.

Ook als een calamiteit – bijvoorbeeld brand of storm – ernstige schade heeft aangericht, zijn de QBuild-professionals snel ter plaatse. We spelen flexibel in op complexe situaties en treffen meteen noodvoorzieningen. Zoals het stutten van funderingsmuren, waterdicht maken van gevels of vernieuwen van hang- en sluitwerk. We leveren vakwerk, maken duidelijke werkafspraken en zorgen voor een goede communicatie tijdens de herstelwerkzaamheden.

Resultaat

QBuild begrijpt de impact van een calamiteit of storing. Juist daarom steken we alle energie in het beste resultaat om opdrachtgevers volledig te ontzorgen. We herstellen alles netjes in de oude staat en beperken de overlast tot een minimum.Kwaliteiten

  • Dag en nacht inzetbaar in Nederland
  • Vakkundig en efficiënt
  • Volledig ontzorgen
Wilt u meer informatie?
Bel met één van onze specialisten.

QBuild
030 – 687 00 04

 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring