Onderhoud

QBuild is gespecialiseerd in mutatieonderhoud, dagelijks onderhoud, verbouwingen en servicegericht onderhoud. We beperken de doorlooptijd van projecten, ontzorgen klanten en minimaliseren de overlast voor bewoners of gebruikers van een pand.

Aanpak

Bij mutatieonderhoud maakt QBuild een woning zo snel mogelijk weer verhuur- of verkoopbaar. Of het nu gaat om het nalopen van de standaard servicepunten of een complete upgrading van keukens en badkamers. We geven advies over het onderhoud en voeren de werkzaamheden vakkundig en efficiënt uit.

Klanten kunnen ook bij ons terecht voor dagelijks onderhoud, zoals het repareren van kozijnen of deursloten. Bewoners kunnen thuis blijven als het onderhoud wordt uitgevoerd. We werken netjes, leggen goed uit wat we doen en ruimen alles op na een werkdag.

QBuild is gespecialiseerd in maatwerk en daardoor dé partner voor allerlei soorten verbouwingen. Van kleine tot grote projecten. Van bedrijven tot particulieren en instellingen. We regelen bovendien vergunningaanvragen en kunnen elke verbouwing efficiënt en binnen budget uitvoeren.

QBuild kan tot slot de kwaliteit van het vastgoed op peil houden via servicegericht vastgoedonderhoud. We maken met de opdrachtgever duidelijke afspraken over de kwaliteitseisen en garanderen een perfecte staat van het onderhoud.

Resultaat

Onze vaklieden leveren altijd de beste kwaliteit én zorgen ervoor dat het bouwproces plezierig verloopt. Netjes en klantgericht werken is dus noodzakelijk. En daarin ligt precies de kracht van QBuild: we zien bouwen als een service. Met onze keurmerken weten klanten precies wat ze van ons kunnen verwachten.Kwaliteiten

  • Vakwerk en klantgericht
  • Betrokken professionals
  • Binnen budget en volgens planning
Wilt u meer informatie?
Bel met één van onze specialisten.

QBuild
030 – 687 00 04

 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring