Renovatie

QBuild is dé partner voor renovatie en groot onderhoud. Elk wooncomplex, zorgcentrum of kantoorgebouw is anders. En daarom leveren onze professionals maatwerk. We werken precies volgens afspraak, zijn klantgericht en minimaliseren de overlast.

Aanpak

QBuild is gespecialiseerd in het (seriematig) verduurzamen en upgraden van panden. Zoals het isoleren van daken, plaatsen van zonnepanelen, moderniseren van badkamers en vernieuwen van complete gevels. Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van de beste kwaliteit. Een grondige projectvoorbereiding is cruciaal bij onze renovatie- en groot onderhoudsprojecten. Juist dan wordt er efficiënt gewerkt en beperken we de overlast. Als opdrachtgevers dat willen, kunnen we direct contact houden met de bewoners of gebruikers van een pand. Als zij precies weten wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd, kan er binnen strakke tijdschema’s worden gewerkt. We kunnen ook een meerjarige onderhoudsplanning maken zodat alle kosten voor de komende jaren inzichtelijk zijn.

Resultaat

Door jarenlange ervaring voeren we alle werkzaamheden volgens planning én binnen budget uit. Onze professionals kennen het vak en weten wat er moet gebeuren. Uitstekend vakmanschap en goede service zijn de basis van onze bouwactiviteiten. Kiezen voor QBuild is kiezen voor kwaliteit.Kwaliteiten

  • Duidelijke communicatie
  • Creatief en maatwerk
  • Binnen budget en volgens planning
Wilt u meer informatie?
Bel met één van onze specialisten.

QBuild
030 – 687 00 04

 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring