Schadeherstel

Schade door brand, storm, water of inbraak veroorzaakt veel overlast. QBuild begrijpt de impact van een calamiteit en kan de schade snel herstellen. Of het nu gaat om direct herstel of totaal herstel. Onze specialisten leveren vakwerk en staan 24/7 voor u klaar. Ons doel is om continuïteit te bieden en gevolgschade zoveel mogelijk te beperken.

Aanpak

Verzekeraars, assurantietussenpersonen, schade-experts en vastgoedbeheerders nemen contact met ons op en schakelen ons in voor het complete hersteltraject. QBuild is zowel partner voor direct herstel en totaal herstel. Bij direct herstel staat de korte doorlooptijd centraal. Onze professionals herstellen meteen de schade, communiceren duidelijk naar alle partijen én zorgen voor een eenvoudige financiële afwikkeling.

Onze aanpak voor totaal herstel is helder: we maken een overzichtelijke begroting, stemmen deze af met de opdrachtgever en zorgen voor een aaneensluitende herstelperiode. Ook onder grote tijdsdruk leveren we kwaliteit zodat de dagelijkse gang van zaken weer snel kan worden opgepakt. En als klanten dat willen, kan QBuild de complete projectcoördinatie op zich nemen. Zelfs bij de meest complexe schades.

Resultaat

Vakkundig en efficiënt herstellen van schades, daar ligt de kracht van QBuild. Onze professionals werken netjes zodat gedupeerden weinig overlast ervaren van de herstelwerkzaamheden. Door jarenlange ervaring kunnen we opdrachtgevers volledig ontzorgen. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag.Kwaliteiten

  • 24/7 inzetbaar, landelijke dekking
  • Efficiënt en vakkundig
  • Betrokken professionals
Wilt u meer informatie?
Bel met één van onze specialisten.

QBuild
030 – 687 00 04

 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring