Centraal Beheer Achmea op pad met QBuild

5 februari 2018


Terwijl het op 18 januari nog stormde, kwamen de schademeldingen al binnen en ze blijven binnenkomen. Hoe gaan wij met deze drukte om? Centraal Beheer Achmea nam een kijkje en schreef hier een mooi artikel over.

Na de storm: op pad met een herstelbedrijf
30-01-2018 4 minuten Joost - Redacteur

Terwijl het op 18 januari nog stormde, kwamen de schademeldingen al binnen bij schadeherstelbedrijf Qbuild Reco Herstel in IJsselstein. En ze blijven binnenkomen. Hoe gaat dit bedrijf met deze drukte om? We namen een kijkje.

Storm vraagt om ander proces
Op donderdag 18 januari werd de impact van de storm snel duidelijk: in korte tijd kwamen er veel schademeldingen binnen. Al snel wist Bert Brinkhof, regio-manager van Qbuild Reco Herstel IJsselstein, het zeker: “Dit moeten we op een andere manier aanpakken.” Samen met zijn collega’s besloot Brinkhof het proces om te gooien. “Als je bedrijf goed georganiseerd is, kun je sneller actie ondernemen. En improviseren wanneer dat nodig is.” Bovendien kost het dan minder moeite om afspraken met de klant na te komen. Of zoals Brinkhof het zegt: “Belangrijk is dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt.”

Lees verder


 

QBuild Reco Herstel
030 – 687 00 04

QBuild De Jong Bouw
030 – 229 89 89