Over QBuild

QBuild is een dienstverlenende bouwonderneming en heeft zich gespecialiseerd in (bouwkundig) schadeherstel, onderhoud en renovatie. Het belang van onze klanten staat voorop. Onze specialisten zijn hierop ingespeeld en staan 24/7 voor u klaar.

In 1994 is QBuild opgericht door een samenwerking tussen de Dolmans Groep en riz bouw. QBuild bestaat uit de bedrijven QBuild De Jong Bouw en QBuild Reco Herstel en opereren onder de naam QBuild. De combinatie van deze bedrijven en onze nauwe samenwerking met de Dolmans Groep (Dolmans, Trition, Cauberg Huygen en ASB) en riz bouw, zorgen ervoor dat wij allround ondersteuning bieden bij elk bouwkundig project. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren van woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, retailers, bedrijven, Vereniging van Eigenaren (VvE) en particulieren.

Dicht bij de klant

Onze ambitie is helder. Wij willen de beste dienstverlener zijn in bouwkundig onderhoud, renovatie en schadeherstel. Met onze keurmerken weten klanten precies wat ze van ons kunnen verwachten. Onze medewerkers zijn specialisten en leveren vakwerk. We maken realistische inschattingen, reduceren risico’s en komen met de beste oplossing.

QBuild is bovendien transparant. Dat betekent: goede werkafspraken, heldere offertes en overzichtelijke planningen. Bovendien kunnen we snel schakelen, dankzij onze platte organisatie en korte lijnen. Met zeven vestigingen door het land staan wij letterlijk dicht bij onze klanten. We zijn goed op de hoogte van regionale ontwikkelingen, kennen de markt en spreken de juiste taal. Dat maakt ons een betrokken partner.

QBuild staat voor:

  • Deskundig
  • Betrokken
  • Transparant
  • Vakkundig
  • Snel

Wilt u meer informatie?
Bel met één van onze specialisten.

QBuild
030 – 687 00 04

 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring