Partnerbedrijven

Bij QBuild willen we u zo volledig mogelijk ontzorgen. Daarom werken wij nauw samen met partnerbedrijven. Indien we een expertise nodig hebben die wij zelf niet in huis hebben, schakelen we onze partnerbedrijven in.

Dolmans

Dolmans is in 1958 opgericht als schoonmaakbedrijf, maar inmiddels veel meer dan dat. Dolmans bestaat uit meerdere specialistische bedrijven en levert maatwerk bij calamiteiten in de facilitaire dienstverlening.

Ontdek de bedrijven van Dolmans:

riz bouw

riz bouw is een erkend en ervaren bouwbedrijf en voldoet aan alle eisen die tegenwoordig worden gesteld aan vakkundig bouwen. Gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Kenmerkend aan riz bouw is dat zij projecten zelfstandig kunnen uitvoeren omdat zij in bouwteamverband werken. Zij werken samen met vaste, vakbekwame partners.

Trition

Trition is specialist in vocht- en waterproblematiek. De Dienstverlening van Trition bestaat uit:

  • Lekdetectie: onderzoek naar leidingtechnische lekkages rondom woningen, gebouwen en kantoren.
  • Bouwkundig onderzoek: opsporen bouwkundige defecten, binnenklimaat problematiek, bouwfysische- en constructieproblemen in relatie tot vocht- en waterschade.
  • Droogtechniek: specialistische droging bij onder andere waterschade, denk hierbij aan zwevende dekvloeren, dakisolatie, conditioneren van grote volumes en HCI schade.
  • Klimaat: het tijdelijk aanpassen van klimaat door middel van verwarmen, koelen of circuleren bij onder andere industriële complexen/processen, evenementen (ijsbanen) en opslaghuizen.
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

Cauberg Huygen

Cauberg Huygen is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met ervaring op het gebied van bouw, infrastructuur, ruimtelijke ordening en onderzoek. Een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken als duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort. Cauberg-Huygen is actief binnen de sectoren Bouw, Industrie, Infrastructuur en Onderzoek vanuit de kennisgebieden Geluid & Trillingen, Bouwfysica & Duurzaamheid, Brandveiligheid & Externe Veiligheid en Milieu & Luchtkwaliteit. 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring