Fred Blom | woningcorporatie GroenWest Woerden

Woningcorporatie GroenWest in Woerden werkt al jaren samen met Dolmans Calamiteiten Diensten en QBuild. “Dat gaat fantastisch goed”, zegt Fred Blom, medewerker kwaliteitstoetsing vastgoed bij GroenWest. “Ze staan dag en nacht voor ons klaar.”

GroenWest biedt een gevarieerd aanbod aan woningen in het Groene Hart. Zoals eengezinswoningen, appartementen, seniorenwoningen en woningen met zorg. De corporatie heeft betaalbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, evenals het ontzorgen van haar huurders.

Flinke waterschade

“Ontzorgen, dat doen Dolmans Calamiteiten Diensten en QBuild zeker voor ons”, zegt Blom. “Bij brand en bliksem is het altijd: Dolmans bellen. Vorig jaar hadden we een flinke waterschade in een complex. Ze staan dan gelijk klaar met waterzuigers en hele ploegen. Ik ben daar erg tevreden over. We kunnen altijd rekenen op vakbekwame, goede medewerkers.”

Brand in zonnepanelen

Afgelopen zomer ontstond er brand in een serie zonnepanelen op het dak van een pas opgeleverde nieuwbouwwoning van GroenWest in Vinkeveen. Het vuur sloeg over op vier andere woningen van hetzelfde huizenblok. “Toen de melding bij ons op kantoor binnenkwam, ben ik er gelijk naartoe gereden”, vertelt Blom. “Iedereen daar was helemaal in paniek. Ik zei: stop met panieken, Salvage regelt alles, die is het eerste aanspreekpunt. En dan bellen we Dolmans en QBuild. Die partijen hebben ook het vertrouwen van de verzekeraar, dus die kunnen dan gelijk schakelen.”

Hele klus

En zo is het gegaan, aldus Blom: “Ik heb de nieuwbouwaannemer gekoppeld aan QBuild, zo van: jullie gaan het samen oppakken. Er moest bijvoorbeeld een heel nieuwe kap op de woning. Dat was een hele klus, maar het is perfect gegaan.”

Blom: “We hebben niet heel veel schades, maar als we bellen, staan ze gelijk klaar voor ons. Ze pakken het op, stellen gelijk de klant tevreden. Dat is voor ons en voor onze huurders heel belangrijk.”

Fred Blom | GroenWest | Medewerker kwaliteitstoetsing vastgoedWilt u meer informatie?
Bel met één van onze specialisten.

QBuild Reco Herstel
030 – 687 00 04

 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring