Q-karakter

QBuild is gepokt en gemazeld in het calamiteitenherstel en vastgoedonderhoud. We zien bouwen als een service, daar ligt onze kracht. Onze professionals leveren vakwerk én zijn klantgericht. Kiezen voor QBuild is kiezen voor kwaliteit.

Krachtgroep

QBuild bestaat uit twee succesvolle ondernemingen – Reco Herstel en De Jong Bouw. Deze bedrijven hebben hun eigen specialismes én zijn in staat elkaars kennis en kunde goed te gebruiken. Voor elke opdracht wordt dus het juiste team van specialisten ingezet om klanten optimaal te bedienen. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren van woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, retailers, bedrijven, Vereniging van Eigenaren (VvE) en particulieren.

Deskundig, transparant en betrokken

De 140 QBuild-professionals zijn deskundig en leveren vakwerk. We maken realistische inschattingen, reduceren risico’s en komen altijd met de beste oplossing. QBuild is bovendien transparant. Dat betekent: goede werkafspraken, heldere offertes en overzichtelijke planningen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. QBuild is vooral ook een betrokken partner. Met negen vestigingen in Nederland staat QBuild letterlijk dicht zijn klanten. We zijn op de hoogte van regionale ontwikkelingen, kennen de markt en spreken de juiste taal.Onze markten

  • Woonsector
  • Publieke sector
  • Retail & hospitality
  • Bedrijfsleven
  • Particulier
Wilt u meer informatie?
Bel met één van onze specialisten.

QBuild
030 – 687 00 04

 

QBuild Reco Herstel
030 – 687 00 04

QBuild De Jong Bouw
030 – 229 89 89