QBuild De Jong Bouw

QBuild De Jong Bouw is gespecialiseerd in verbouw, onderhoud en renovatie. Vanuit onze vestiging in Bilthoven staan we 24/7 klaar voor professionele opdrachtgevers in Midden- en West-Nederland. Onze sleutel tot succes: vakmanschap, creativiteit en betrokkenheid.

Beste kwaliteit

QBuild De Jong Bouw bestaat uit een hecht team van gemotiveerde professionals. Met hart voor de zaak en oog voor detail. Juist daarom komen klanten – woningcorporaties, zorginstellingen, retailers, vastgoedpartijen en overheden  – altijd bij ons terug. Of het nu gaat om kleinschalige reparaties en verbouwingen of grote renovatieprojecten en onderhoudscontracten. De Jong Bouw levert vakwerk.

Plezierig bouwproces

We zijn servicegericht, persoonlijk en transparant. En dat maakt QBuild De Jong Bouw tot een gerespecteerde partner voor verbouw- onderhoudswerkzaamheden. Onze professionals willen dat het bouwproces plezierig verloopt. Onze aanpak? Via een duidelijk aanspreekpunt informeren we alle partijen over de vorderingen in ons werk. We zorgen dat planning en kosten goed worden bewaakt. En we werken netjes en klantgericht.

Midden- en West-Nederland

Het werkgebied van QBuild De Jong Bouw is geconcentreerd rond Midden- en West-Nederland. Met name binnenstedelijke gebieden vragen een eigen aanpak die we creatief en flexibel invullen.Kwaliteiten

  • Eigen machinale werkplaats
  • Flexibel inzetbaar en alle bouwdisciplines onder één dak
  • 24/7 bereikbaar via onze storingsdienst
Wilt u meer informatie?
Bel met één van onze specialisten.

QBuild De Jong Bouw
030 – 229 89 89

 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring