Junior Consulent Bewonerszaken

Ter uitbreiding van ons team voor onze vestiging in Bilthoven zijn wij op zoek naar een Junior consulent bewonerszaken.

Als Junior consulent bewonerszaken ben jij het eerste aanspreekpunt voor bewoners bij de renovatie of het verduurzamen van hun woning. Het is aan jou om deze bewoners op een klantvriendelijke manier te woord te staan en ze zo goed mogelijk te helpen.

Jij informeert de bewoners en vertelt wat ze kunnen verwachten, wanneer en hoe. Dit doe je onder andere door informatie te versturen en face-to-face gesprekken met bewoners te voeren, tijdens warme opnames en start-werkgesprekken. Ook het plannen en organiseren van diverse zaken rondom de uitvoering van werkzaamheden, zoals het gebruik van verhuiscontainers en rustwoningen, hoort daarbij.

Kortom, een veelzijdige functie voor een echt mensenmens met organisatietalent!

De ideale kandidaat brengt met zich mee:

Belangrijk vinden wij dat je een pro-actieve houding aanneemt en initiatief toont. Je bent een schakel tussen de bewoners, de opdrachtgever en je collega: de uitvoerder van QBuild. Je bent goed in staat om je boodschap zowel mondeling als schriftelijk over te brengen. Daarnaast ben je oplossingsgericht, overtuigend en kan je je goed inleven in de situatie van bewoners. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig, waardoor je beschikt over een flinke dosis flexibiliteit, doorzettingsvermogen en pro-activiteit.

Verder beschik jij over:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Goede communicatieve én sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Enige ervaring in een functie met veelzijdig klantcontact.
  • Affiniteit met de renovatie- en onderhoudsbranche en woningcorporaties.

 QBuild jouw nieuwe werkgever?

Kiezen voor kwaliteit, dat is QBuild. Van renovatie en onderhoud tot schadeherstel. We leggen de lat hoog voor onze bouwactiviteiten. Of het nu gaat om projecten of periodieke werkzaamheden. Uitstekend vakmanschap, goede service en heldere werkafspraken zijn de basis van onze aanpak. Dat zit in onze genen.

QBuild bestaat uit 9 vestigingen waar we met zo’n 250 collega’s werken. Voor elke opdracht wordt het juiste team van specialisten ingezet om klanten optimaal te bedienen. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, verzekeraars, retailers, VvE’s en particulieren.

Wij bieden jou:

  • een markt conform salaris;
  • een afwisselende en zelfstandige baan in een uitdagende werkomgeving;

 Solliciteren op deze functie?

Herken je jezelf in deze rol of wil je er meer van weten, stuur dan een mail met je CV naar m.van.den.broeck@qbuild.nl

(acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld) 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring