Tegelzetter / Stukadoor – ’s Hertogenbosch

Voor onze vestiging in ‘s Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een allround tegelzetter / stukadoor.

In deze functie kom je in aanraking met alle aspecten van het vak, op alle voorstelbare locaties van. Wij zoeken een enthousiaste medewerker, die de impact van een schade door brand, storm of water begrijpt en deze efficiënt en vakkundig kan herstellen en bereid is om mee te draaien in onze 24 uurs-bereikbaarheidsdienst.

De ideale kandidaat brengt mee:

  • Relevante werkervaring
  • VCA-diploma
  • Rijbewijs B/E

QBuild jouw nieuwe werkgever?

Kiezen voor kwaliteit, dat is QBuild. Van renovatie en onderhoud tot schadeherstel. We leggen de lat hoog voor onze bouwactiviteiten. Of het nu gaat om projecten of periodieke werkzaamheden. Uitstekend vakmanschap, goede service en heldere werkafspraken zijn de basis van onze aanpak. Dat zit in onze genen.

QBuild bestaat 25 jaar en opereert landelijk uit 8 vestigingen waar we met ruim 250 collega’s werken. Voor elke opdracht wordt het juiste team van specialisten samengesteld om onze klanten optimaal te bedienen. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren van woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, verzekeraars, retailers, VvE’s en particulieren.

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris.
  • Een afwisselende en zelfstandige baan in een uitdagende werkomgeving.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Solliciteren op deze functie.

Herken je jezelf in de rol van allround tegelzetter / stucadoor bij QBuild of wil je er meer van weten, stuur dan een mail met je CV naar m.van.den.broeck@qbuild.nl.

(acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld) 

 
 

Neem direct contact op:

Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.

T: 030 – 687 00 04

E: info@QBuild.nl

Onze Privacyverklaring